Vairāk saules, vairāk garšas! 16 sulīgas apelsīnu receptes
Tasty
Šobrīd, kad organisms kā nekad alkst pēc vitamīniem un svaiguma, ir laiks izmantot veikalos nopērkamos īpaši sulīgos un gardos apelsīnus, tādēl nelaid garām lielisku iespēju dažādot savu ēdienkarti, piešķirot maltītēm vairāk saules un nedaudz eksotikas. Apelsīnus vari izmantot ne tikai saldo ēdienu pagatavošanai – tie lieliski "piestāv" arī svaigiem salātiem, vistas gaļai, kā arī ir neaizvietojami palīgi, gatavojot dažnedažādas marinādes, mērces un glazūras. Varam apgalvot, ka kāda no mūsu sagatavotajām 15 apelsīnu receptēm, tavas ģimenes ēdienkartē pilnīgi noteikti iekārtosies uz ilgāku palikšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit