apelsīnu salāti
Foto: Shutterstock
Šobrīd, kad organisms kā nekad alkst pēc vitamīniem un svaiguma, ir laiks izmantot veikalos nopērkamos īpaši sulīgos un gardos apelsīnus, tādēl nelaid garām lielisku iespēju dažādot savu ēdienkarti, piešķirot maltītēm vairāk saules un nedaudz eksotikas. Apelsīnus vari izmantot ne tikai saldo ēdienu pagatavošanai – tie lieliski "piestāv" arī svaigiem salātiem, vistas gaļai, kā arī ir neaizvietojami palīgi, gatavojot dažnedažādas marinādes, mērces un glazūras. Varam apgalvot, ka kāda no mūsu sagatavotajām 15 apelsīnu receptēm, tavas ģimenes ēdienkartē pilnīgi noteikti iekārtosies uz ilgāku palikšanu.

Cepti vistu stilbiņi apelsīnu un ķiploku glazūrā

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!