putra
Foto: Shutterstock

Kad Līgo vakars lustīgi pavadīts, un pietuvojusies Jāņu diena, der pasaudzēt ne tikai savu galvu, bet arī vēderu un aknas pēc brangas miestiņa baudīšanas. Tāpēc paģiru dienā, kad ir jāatkopjas no grādīgo dzērienu lietošanas un jāsagatavojas darbadienai, dienas garumā ēd tādus ēdienus, kuri ir ne tikai kreptīgi, kā soļanka un citas zupas, bet arī organismu attīroši. Ēdienkartē bez treknajām zupām noteikti iekļauj smūtijus, kuru sastāvā ir ingvers, citrusaugļi un arbūzs, auzu pārslu putras, kā arī olas. Neaizmirsti arī par pietiekamu daudzumu ūdens un svaigi spiestajām sulām. Priecīgus Jāņus!

Spēcinošā brokastu omlete ar zaļumiem mafinu izskatā

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!