Foto: Shutterstock

No zemenēm jau esam atvadījušies, bet nu jau pie mūsu virtuvēm gozējas garšīgas mellenes, ķirši, jāņogas, upenes un avenes. Šis ir tas laiks, kad ogas noteikti ir jātver un jāliek lietā kādā garšīgā receptē. Kamēr ievārījumi vēl nav savārīti, ņem saujām zilo, sarkano vai tumši sārto vasaras velšu, un pagatavo kādu brīvdienu pusdienām piemērotu kūku no Tasty.lv recepšu krājumiem. Ogu kūku receptēs burvīgākais ir tas, ka tās vari papildināt vai aizvietot ar kādām ogām vien vēlies - ja nav melleņu, izmanto upenes vai ķiršus. Izsalcis nepaliks neviens!

Biezpienmaizīte ar mellenēm

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!