Tagad, kad ķirši nolasīti, ir īstais brīdis, lai ne tikai vārītu ievārījumus ziemai, bet pagatavotu ko garšīgu mājiniekiem, lai remdētu kāri pēc saldumiem. No ķiršiem var pagatavot teju visu to pašu, ko gatavojām no zemenēm un mellenēm. Tāpēc nevajag baidīties no izaicinājuma, un sarūpēt kādu gardu siera kūku ar ķiršiem pēcpusdienas viesiem, saldējumu karstajām dienām, kas strauji, strauji tuvojas, vai plātsmaizi pēc vislabākajām ģimenes receptēm.
Ņemot par pamatu šo vienkāršo kūkas recepti, sanāks burvīga ķiršu kūka. Bet naskākie var pagatavot garšu un gaisīgu tiramisu, starp cepumu un siera krēma kārtām berot ķiršu pusītes.
Mazās ķiršu un mandeļu kūciņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit