grilēts mango garneles
Foto: Shutterstock
Siltie vakari mūs mudina uzklāt galdu dārzā vai terasē, sajaukt ātrus un vienkāršus salātus, piepildīt glāzes ar citronu ūdeni un baudīt vasaras siltumu.

Vai nu tu iekur grilu, vai sakarsē pannu, jūras veltes ir vienas no visātrāk iegūstamajām uzkodām, jo to marinēšanai pietiek ar nieka 15 minūtēm, bet termiskajai apstrādei ar pāris minūtēm. Turklāt, ja tu izvēlies jau kūpinātu lasi vai paņem tunča konservu, salāti būs gatavi dažās minūtēs. Izmanto svaigos augļus, grilē tos, iejauc salātos. Jūras veltes ir ļoti piemērotas dažādām augļu salsām. Svini vasaru!

Makaronu salāti ar tunci

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!