Biezpiens ir mūsējais caur un cauri. To var izmantot tik dažādos veidos. Pasniegt kā atsvaidzinošu piedevu pikantām uzkodām un maltītēm vai izmantot kā bezgalīgo iespēju izejvielu dažādos kārumos. Šoreiz par tiem.
No biezpiena var sakult saldus un gaisīgus krēmus un sakārtot debešķīgus desertus. No biezpiena var gatavot kūkas ar biezu, krēmīgu kārtu vai, iztiekot bez mīklas daļas, var cept sacepumus. Biezpienu var iejaukt pankūku mīklā, un cept plācenīšus vai, mīklu sajaucot biezu, burvīgus un netveramus cepumiņus.
Biezpiens ir tik pateicīgs un draudzīgs, tam var pievienot visdažādākos augļus un ogas, svaigus un žāvētus, tam var pievienot arī sulu, esences, rīvētas miziņas, burvīgo aromātu karalieni vaniļu. Biezpienu var kombinēt ar tumšu un krēmīgu šokolādes glazūru, skābeno citronu glazūru un vienkāršu pūdercukura plīvurīti.