Ar siera kūkām ir tā – tās vai nu garšo, vai dievina. Arī vislielākos šīs kūkas pretiniekus beigās izdodas pārvilināt savā pusē. Un kāpēc gan pirms jaunās darba nedēļas sākuma nedaudz nepagrēkot? Siera kūku pagatavošana nav no sarežģītākajām, kā to varētu apvīt dažādi mīti. Viss, kas atliek – ķerties pie darba, receptei par pamatu ņemot svaigo sieru. Kūku variācijas var būt visdažādākās – ceptas, ar pildījumu, bez pildījuma, svaigi gatavotas, pirms pasniegšanas noturētas vēsā ledusskapī. Dekorētas ar ogām, šokolādes virskārtu, augļu šķēlītēm, ievārījumu vai atstātas pavisam kailas. To īsto un vienīgo atrast nav grūti, tikai jāļaujas recepšu vilinājumam un jāpagatavo. Lai garšīgi!
Citronu un kazas siera kūka ar ogām
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit