Vista ir viens no tiem produktiem, kas sniedz nebeidzamas kulinārās iespējas. To var pagatavot veselu, izcepot gardu, sulīgu cepeti, vai pagatavot mazākās porcijās, uz pannas apcepot filejas gabaliņus. Viena no pateicīgākajām daļām gatavošanai, ir vistas stilbiņi – atliek tos vien iemarinēt, likt cepeškrāsnī un pēc tam šmakstināt sulīgo gaļu starp lūpām. Taču arī tik ierastajam gaļas produktam var pievērsties no radošās puses, dažādojot savu ēdienkarti aizņemoties idejas ne vien no citu valstu kulinārajām pērlēm, bet radot ko jaunu un savu.
Vistas fileja garšos lieliski pildīta – ar ananasiem, garnelēm, spinātiem, tomātiem, kazas vai svaigo sieru un ko tik vēl ne. Bet panētie vistas vai broilera filejas gabaliņi būs garda uzkoda filmu vakaros vai vērojot kādu sporta spēli. Sātīgāku maltīšu cienītāji novērtēs pamatīgos vistas gaļas pīrāgus, kurā maigā gaļa draudzējas ar dārzeņiem un kraukšķīgu mīklas cepurīti. Izvēlies kārdinošāko no Tasty.lv receptēm un uz virtuvi!