deserts, krēms, pekanrieksti, medus, saldais ēdiens
Foto: Shutterstock

Reizēm ir jāatpūšas arī no kūkām un mafiniem. Tāpēc interesants un radoši pasniegts brīvdienu deserts noteikti būs glāzītēs, deserta trauciņos un tasītēs pagatavoti, garšīgi krēmi, želejas, kārtojumi un tiramisu. Par gluži bezgalīgām šīs iespējas saukt nevaram, bet kur izpausties ir!

Tiramisu un rupjmaizes kārtojumi visskaistāk izskatīsies garākās, caurspīdīgās glāzītēs, kurā saskatīt katru odziņu, dāmu pirkstiņa gabaliņu un svaigā siera krēma karoti. Bet bērnību atcerēties liks smaržīgās un saldās šokolādes vai kakao putas, kuras turpat deserta trauciņā atsvaidzināt ar kādu saldētu odziņu, kas noglabāta rudenim un ziemai. Taču tasītēs ceptie, kārdinoši grēcīgie šokolādes un kafijas krēmi sasildīs vēsākā dienā.

Kakao krēms kā senos laikos

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!