Zupu sezonā, šķiet, pārsteigt ar ko vēl neredzētu ir grūti. Vistas gaļas zupas ir auksto dienu klasika, bet krēmzupas rudenī veic īpašu uzvaras gājienu, jo to sastāvdaļas – ķirbji, tomāti un bietes – pieejamas teju visur. Taču kā vēl papildināt zupas bļodiņu, lai padarītu to īpašāku? Esam apkopojuši septiņas garšīgas zupas, kura cita par citu ir īpašāka un atšķirīgāka, jo tās izceļ ne vien konsistence, bet arī klāt pagatavotās piedevas.
Piemēram, pavisam svaigu elpu borščam var piešķirt, pagatavojot to krēmzupas formā un klāt izcepot gardas maizītes. Bet vistas zupu var atsvaidzināt ar lielām sausmaizīšu klimpām, kuras notiesāt ar karoti zupas buljona. Mājās ceptās maizītes papildinās arī tomātu zupu, taču saldo kartupeļu krēmzupai ideāli pieskaņosies ķiploku grauzdiņi. Taču visneierastākā no visām piedevām, kuras esam iekļāvuši zupu recepšu kolekcijā, noteikti ir popkorns, kas pasniegts klāt pie seleriju krēmzupas. Lai garšīgi!