Bez klasiskajām cidoniju sīrupa un džema receptēm, kas atrodamas arī Tasty.lv recepšu krājumos, vēl no tām var pagatavot uzputeni, kam pievienoti āboli, kā arī cidonijas var savārīt cukurā.
Kulinārijas bloga "Lindas virtuve" autore Linda Tellgrena gan atzīst, ka ar cidonijām tā arī nav īpaši sadraudzējusies, taču labprāt gatavojot izmanto jau gatavos cidoniju produktus. Piemēram, cidoniju sīrupā var lieliski iemarinēt gaļu, jo sīrups ir saldskābs. Bet cidoniju atlikumus, kas palikuši pāri no sīrupa gatavošanas, Linda iesaka pievienot kādai kūkai, kas piešķirs tai tekstūru un garšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit