Ja vēl oktobra sākumā gaidījām to brīdi, kad daba mūs aplaimos ar zelta rudeni, tad novembris ir atnācis patiesi zeltains – visapkārt koki mutuļo dzeltenās krāsas pārpilnībā. Taču pēc kādas garākas pastaigas caur parku, kuras laikā ar purngaliem plivinātas zeltainās lapas, ir arī garšīgi jāpaēd. Novembris pavisam noteikti ir mēnesis, kurā bez grēka baudīt sātīgas un karstas maltītes – kārtīgu cepeti, aromātisku ķirbju zupu un krāsnī ceptus ābolus, kuriem pārkaisīti rieksti un pārlieta salda karameļu mērce.
Tāpēc, turpinot jau iesākto garšīgo tradīciju, arī šomēnes esam jums izvēlējušies kārdinošas receptes katrai dienai! Laiks atrotīt piedurknes, sameklēt kādu lielāku pannu, uzsildīt cepeškrāsni un dzīvot garšīgi!
"Novembris mūsmājās pilnīgi noteikti ir cepeškrāsns mēnesis. Tādēļ vien, ka tas ir tik ērti – ātri sagatavot produktus un iešaut krāsnī, ļaujot tai izdarīt pārējo darbu, kamēr mēs vakarējam ar galda spēlēm un grāmatām, un seriāliem un filmām. Turklāt cepeškrāsnij ir vēl kāda praktiska priekšrocība – tā mīlīgi uzsilda māju, ko stiprie rudens vēji mēdz izpūst un krietni atdzesēt," savos novembra gatavošanas paradumos dalās DELFI žurnālu galvenā redaktore Egita.