kartupeļi sacepums siers
Foto: Shutterstock

Vakarā pēc garas dienas, kad atgriezies mājās, iespējams, ēdiena gatavošana ir pēdējais, par ko gribas domāt, bet ģimenē visi grib ēst un cepti kartupeļi jau sen apnikuši.

Par milzīgu atspaidu ikdienas vakariņu maltītēm var kļūt ēdieni, ko sagatavo brīvdienās, daļu sasaldējot, daļu noglabājot ledusskapī un šādā vakarā tos ātri sasildot. No lielā un dažādā ēdienu klāsta daži ēdieni ir piemērotāki šādai uzglabāšanai un sildīšanai. Kuras ēdienu grupas būtu piemērotākās šādām straujām temperatūras maiņām? Atbild meklē Rodale's OrganicLife autori.

Pupiņu čili

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!