To gatavot nav grūti, patiesībā, samērā viegli. Turklāt ikvienu suflē daļēji var sagatavot jau vairākas stundas pirms tā cepšanas un viesu ierašanās. Tādēļ šis ir samērā ērts ēdiens saimniecei. Ja kāds suflē sašļūk un netiek apēsts, tas vienalga ir garšīgs arī nākamajā dienā, jo zaudējis vien savu kārdinošo vizuālo tēlu, garša nepasliktinās!
Suflē vienmēr ir neliela izrāde. Mājas viesībās viesi kļūst par līdzdalībniekiem un skatītājiem, kamēr saputo olbaltumu, mīklu ielej formiņās, ieliek karstā krāsnī un 10 minūtes visi kopīgi gaida suflē karalisko uznācienu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit