Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Kad visu dienu ir pabūts cilvēkos un darbā, ar nepacietību tiek gaidīts mirklis, kad beidzot varēsim tikt mājās un izbaudīt vakariņas kopā ar otro pusīti. Galvenais priekšnosacījums darbīgo vakaru maltītei ir pavisam vienkāršs – neko nesarežģīt. Tieši tāpēc, lai atvieglotu prātošanu par to, ko īsti pagatavot, kad ir jau krietni vēlāks, bet vēders izsalkumā burkšķ, Tasty.lv esam atlasījuši septiņas gardas receptes.

Darbadienās tie produkti, kas glābs situāciju, pavisam noteikti būs konservētas pupiņas, tomāti vai, piemēram, turku zirņi. No tiem var pagatavot zupas, "veiklus" sacepumus cepeškrāsnī un garšīgus salātus.

Vēl pateicīgi produkti, kurus ātri pagatavot reizēs, kad pie plīts negribas stāvēt ilgi, bet sajūta, ka no bada kuņģis sarausies – makaroni, rīsi, griķi, bulgurs, kuskuss un citi produkti. Tādās reizēs itin viegli būs pagatavot klasiskos makaronus ar šķiņķi jeb "pasta carbonara".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!