Kijevas kotletes receptei ierasts redzēt klāt atstātu kauliņu. Taču tā kā dzīvojam laikā, kad ērti nopērkamas vistas filejas, mazais kauliņš gluži praktiski ir kļuvis lieks. Tāpat arī šniceli var pagatavot mazliet citādāk – no teļa gaļas, pasniedzot ar svaigu gurķu salātiem, un tā obligāti nav jāpagatavo panējumā.
Ja iecienīta ir Āzijas virtuve, tad rīvmaizē panētas garneles nebūs nekas svešs – to mazliet mūsdienīgāku var padarīt, piejaucot klāt sezama sēkliņas. Tāpat var padarīt vienkāršo vistas fileju daudzkārt baudāmāku, panējuma vietā gaļas gabaliņus apviļājot sēkliņu maisījumā. Bet pavisam moderni pasniegts ēdiens būs puķkāpostu karbonādes – kreptīgi un veselīgi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit