putra brokastis manna
Foto: Shutterstock
Brokastis ir svarīgākā dienas maltīte – tām ir jābūt ne tikai pietiekami sātīgām, lai dienu iesāktu enerģiski, bet arī ļoti gardām. Tā dienu iesāksi pavisam patīkami. Spēcinošam svētdienas rītam "Tasty" iesaka kādu no šīm 10 putru receptēm!

Putras gatavošanas ir visai plašas – tās var gatavot kā no auzu, rudzu, kviešu vai miežu pārslām, tāpat no kukurūzas, putraimiem, rīsiem, griķiem, kvinojas, kama, amaranta un daudziem citiem graudaugu produktiem. Vārot putru, neaizmirsti par tīkamākā šķidruma izvēli – putra sanāks daudz maigākas garšas, ja ūdens vietā izmantosi pienu. Bet jau gatavo putras šķīvīti papildini ar garšvielām, medu, kādu sīrupu, svaigām ogām un augļiem, lai izbaudītu pašu labāko.

Kanēļa un medus mannā putra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!