Sīpoli nudien nav tikai viena no ēdiena sastāvdaļām, ko atstāt otrajā plānā. Tie ar savu izteikto garšu spēlēs pirmo vijoli kā izteiksmīgā sīpolu krēmzupā, tā salātos svaigā un marinētā veidā vai pievienoti čatnijiem un zaptēm, maizes mīklai un pat salātu mērcē.
Lielisks veids, kā pilnībā izbaudīt sīpolu garšu, ir – pagatavo rauga mīklas piciņas ar sīpoliem, timiānu un kādu sieru, piemēram, fetas vai mocarellu. Un kas gan var būt labāks par kraukšķīgiem sīpolu riņķīšiem panējumā?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit