zivju zupa
Foto: Shutterstock
Ja vēlies pieturēties tradīcijām, tad ceturtdienā, kā jau zivju dienā pienākas, jāpagatavo kaut kas no makšķērētā loma. Ja ne pašu, tad veikalā vai tirgū iegādāta.

Maldīgs ir priekšstats, ka zivs maltītes prasa daudz laiku gatavošanai. Patiesībā jebkura zivs būs krietni ātrāk gatava ēšanai par gaļu, turklāt būsim palutinājuši sevi ar ikdienā ne tik bieži baudītajām garšām. Zivju zupa sasildīs pēc lietainās dienas, cepeškrāsnī ceptas zivis nekad neliks vilties, tāpat klasiskās versijas ar panējumu.

Lemjot par labu eksperimentiem virtuvē, pagatavo tradicionālo angļu pīrāgu ar kartupeļiem un kādu balto zivi, savukārt bērniem noteikti garšos variācija par zivju pirkstiņiem, proti – zivju plācenīši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!