Maldīgs ir priekšstats, ka zivs maltītes prasa daudz laiku gatavošanai. Patiesībā jebkura zivs būs krietni ātrāk gatava ēšanai par gaļu, turklāt būsim palutinājuši sevi ar ikdienā ne tik bieži baudītajām garšām. Zivju zupa sasildīs pēc lietainās dienas, cepeškrāsnī ceptas zivis nekad neliks vilties, tāpat klasiskās versijas ar panējumu.
Lemjot par labu eksperimentiem virtuvē, pagatavo tradicionālo angļu pīrāgu ar kartupeļiem un kādu balto zivi, savukārt bērniem noteikti garšos variācija par zivju pirkstiņiem, proti – zivju plācenīši.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit