ribiņas mērce ēdiens vakariņas
Foto: Shutterstock
Reti kurš stiprā dzimuma pārstāvis atteiksies nobaudīt sulīgas, labi izmarinētas, krāsnī ceptas ribiņas. Iekožoties gaļas gabalā un mēģinot ar zobiem no kauliņa noskrubināt sulīgo mīkstumu, ir viegli iedomāties, ka līdzīgi rīkojās arī Viduslaiku karotāji. Tādēļ tieši šis ir īstais ēdiens, ar ko palutināt savu bruņinieku Lāčplēša dienā, pagatavojot kādu no 14 "Tasty" piedāvātajām receptēm.

Mūsdienās, protams, ribiņas pirms grilēšanas vai cepšanas vari uzlabot ar dažādām garšvielām un piedevām, bet galvenais likums paliek nemainīgs – gatavojot šo ēdienu, tā gala iznākumu nosaka galvenokārt gaļas kvalitāte. Tālākais jau ir tehnikas un gaumes jautājums.

Lai ribiņas izdotos izcili garšīgas, būs labi, ja uzzināsi, kā izvairīties no piecām biežāk pieļautajām kļūdām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!