tunča salāti makaroni pusdienas
Foto: Shutterstock
Lai apņēmīgie gavētāji veiksmīgi nokļūtu līdz Lielā gavēņa finišam, turpinot iesākto tradīciju, piedāvājam ēdienkarti ceturtās gavēņa nedēļas darbdienām. Kā ierasts, katrai dienai piemeklējām trīs receptes: salātus, zupu un pamatēdienu. Lai, cītīgi gavējot, tavi mati un āda nezaudētu veselīgo spīdumu, piektdienas ēdienkartē iekļāvām ēdienus, kuru sastāvā ir zivis. Ēdienkarti papildinājām arī ar pāris sātīgām un gardām bezgaļas pastētēm, kas, uzziestas uz grauzdētas maizes šķēles, ātri palīdzēs remdēt izsalkumu.

Ēdienkarte pirmdienai

Brokastis: Kraukšķīgie redīsu–gurķu salāti ar konservētiem turku zirņiem
Pusdienas: Saldais ķirbju plovs ar sviestu un rozīnēm
Vakariņas: Sarkanās paprikas un apelsīnu krēmzupa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!