aukstā zupa vasara pusdienas vakariņas
Foto: Shutterstock
Nu jau piekto nedēļu piedāvājam bezgaļas ēdienkarti visām darbdienām, katrai dienai piemeklējot trīs garšīgas receptes: salātus, zupu un pamatēdienu. Ja jau pat striktie baznīcas likumi ļauj gavēņa laikā piektdienās ēst zivis, tad arī mēs piektdienas ēdienkartē atļāvāmies iekļaut zivis un jūras veltes. Šīs nedēļas recepšu izlasi papildinājām arī ar pāris spēcinošām putrām, kas sniegs ilgstošu sāta sajūtu īpaši ēdelīgiem gavētājiem.

Ēdienkarte pirmdienai

Brokastis: Svaigie sparģeļu salāti
Pusdienas: Lielais sīpolu un siera pīrāgs jeb tarte
Vakariņas: Tomātu biezzupa ar cieto sieru

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!