Protams, ikviens rīts būs piepildīts, ja izvārīsi kādu ātro auzu pārslu putru. Taču ik pa laikam vajag ļauties arī eksperimentiem, tāpēc pamēģini auzu pārslas ik pa laikam aizstāt ar kvinoju, prosu vai kādu citu graudaugu produktu, kas sen nav ēsts. Turklāt putra garšos vēl labāk, ja govs piena vietā pamēģināsi arī kādu no riekstu pieniem, piemēram, mandeļu.
Pēc izvārīšanas neaizmirsti bļodiņu papildināt ar kādu karoti medus, kļavu sīrupa vai cita saldinātāja, kas vislabāk tīk. Svaigumam putru papildini ar kādu ogu vai augli, bet, lai pietiek spēka – ar datelēm, rozīnēm vai citu gardumu. Lai garda brīvdiena!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit