Lemjot par labu zivju kotletēm, ieguvējs būsi no dažādiem aspektiem – zivju kotletes ir liesākas, turklāt tās ir arī ātrāk pagatavojamas. Vari izmantot saldētu zivju masu, iegādāties fileju vai veselu zivi un gaļu samalt pats. Zivs ķidāšana gan prasīs vairāk laika, nekā tad, ja iegādātos jau gatavu smalkmasu, bet gards rezultāts būs jebkurā gadījumā.
Noderīgus padomus zivs iegādē, kotlešu masas sagatavošanā un pēcāk arī cepšanā, atradīsi šeit, savukārt apkopotās receptes no ''Tasty'' arhīva atgādinās, cik gan dažādi pagatavojamas zivju kotletes. Dažādos panējumos ceptas, pildītas un pat mērcē sutinātas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit