
Pildīšanai vari izmantot gan ierasto sarkano, oranžo un zaļo papriku, gan gaiši zaļos bulgāru piparus, kam ir plānāka miziņa un īpaši izteikts aromāts.
Ja vēlies pildījumam izmantot gaļu, vari izvēlieties tradicionālo cūkgaļu vai liellopa gaļu, kā arī liesāko vistas, tītara vai teļa gaļu. Gaļas masai vari pievienot arī dažādus graudaugus (rīsus, kuskusu, pērļu grūbas, bulguru, griķus utt.), dārzeņus (rīvētus burkānus, cukīni, sīpolus, ķiplokus, selerijas sakni utt.) un kapātus garšaugus – šādi pildījums būs daudz sulīgāks, aromātiskāks un garšīgāks.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit