Pildīta paprika gardām vakariņām: 12 receptes sautēšanai, tvaicēšanai un grilēšanai
Foto: Shutterstock kolāža
Katru reizi, gardu muti šņakstinot pildītās paprikas, nodomājam, ka šo ēdienu vajadzētu gatavot biežāk. Īpaši vasaras sezonā būtu grēks dzīvespriecīgi košos dārzeņus neiekļaut ēdienkartē, jo paprika ir gluži vai radīta tam, lai tiktu piepildīta ar garšīgu saturu. Kaut visbiežāk pildījuma pamatā ir maltā gaļa un rīsi, tomēr "Tasty" ideju krājumos ir vēl daudz un dažādu apetīti rosinošu garšu varāciju!

Pildīšanai vari izmantot gan ierasto sarkano, oranžo un zaļo papriku, gan gaiši zaļos bulgāru piparus, kam ir plānāka miziņa un īpaši izteikts aromāts.

Ja vēlies pildījumam izmantot gaļu, vari izvēlieties tradicionālo cūkgaļu vai liellopa gaļu, kā arī liesāko vistas, tītara vai teļa gaļu. Gaļas masai vari pievienot arī dažādus graudaugus (rīsus, kuskusu, pērļu grūbas, bulguru, griķus utt.), dārzeņus (rīvētus burkānus, cukīni, sīpolus, ķiplokus, selerijas sakni utt.) un kapātus garšaugus – šādi pildījums būs daudz sulīgāks, aromātiskāks un garšīgāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!