Majonēze, krējums, dilles un ķiploks – tikai četras sastāvdaļas, bet rezultāts tiešām pārliecinošs. Pikantajā diļļu mērcē var pamērcēt dārzeņu stienīšus, kukurūzas čipsus vai pārliet mērci kūpošiem jaunajiem kartupelīšiem.
Diļļu mērce ar pikanto kaperu gabaliņiem ir biezāka pēc konsistences un būs lielisks papildinājums dažādiem svaigajiem salātiem, kā arī iederēsies uz uzkodu galda, kā piedeva dārzeņu platei, čipsiem un sālsstandziņām. Arī šašliks, kebabi un citi gaļas un zivju ēdieni būs vēl gardāki, papildināti ar šo mērcīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit