Ja tā, tad, iespējams, vēl viens spēcīgs arguments par labu vistai ir tāds, ka tā ir pagatavojama ne vien ierastā veidā – uz cepamās plāts vai cepammaisā, bet arī dažādās citās variācijās, kas, protams, maina arī vistas gaļas garšu un pat struktūru.
Viens no garšīgākajiem veidiem, kā pagatavot vistiņu, protams, ir žāvēšana. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka gardās sīpolotās vistiņas marināde noderēs tikai tiem, kam ir kūpinātava. Bet, protams, neesam atstājuši bešā arī pārējos – šeit uzzināsi, kā uz grila pagatavot sulīgu karsti kūpinātu vistiņu ar kadiķa dūmu smeķi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit