Foto: DELFI
Tā kā daba šobrīd mūs apveltī ar brūklenēm, jāizmanto iespēja izcept sulīgu drumastalkūku, porainu tējas kūku vai pat kādu kārtojumu ar skābenajām odziņām.

Nekas vēl nav beidzies! Lai arī šķiet, ka ar septembri atvadāmies no ogām, brūklenes savu pilnību tikai tagad sāk atrādīt, un tas vien nozīmē, ka cepieniem nedēļas nogalē būs būt!

Ja ievārījumus šmorēt negribas, tad zini, ka brūklenes ir pat ideāli piemērotas konditorejas izstrādājumu cepšanai. Klasiskā siera kūka ar brūklenēm katrā kumosā pilnībā pārvērtīs ierasto garšu, arī plātsmaize ir pelnījusi piepildīt māju ar dievīgo smaržu, tāpēc recepti šādam kārumam arī nepalaid garām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!