Ja gatavosi sautējumu no saldētas liellopa gaļas, tad tā iepriekš pareizi jāatkausē. Iesākumā no saldētavas izņemto gaļu liek kādā traukā un ievieto kādā no ledusskapja vidējiem nodalījumiem vismaz uz pāris stundām. Tad trauku ar gaļu izņem un ļauj gaļai pilnībā atkust istabas temperatūrā. Ir dzirdēti ieteikumi gaļas atkausēšanai izmantot mikroviļņu krāsni vai karsta ūdens peldi, bet, pielietojot šos paņēmienus, liellopa gaļa rezultātā kļūs neglābjami sīksta un bezgaršīga, skaidro portāls "Notefood".
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit