Lai tev nenāktos brīvdienā veltīt pārlieku daudz laika virtuves darbiem, izvēlējāmies septiņas vienkāršu mannas kūku un sacepumu receptes, kas neprasīs daudz pūļu, bet pavisam noteikti priecēs kārumniekus ar savu tīkamo garšu.
Padoms: pirms cepšanas ļauj mīklai 15-20 minūtes "atpūsties", lai pa šo laiku uzbriestu mannas putraimi, piešķirot sacepumam vai kūkas pamatnei gaisīgumu un pufīgumu.
Lai garšīga svētdiena!
Saldais biezpiena un burkānu sacepums ar mannu
Mannas - ābolu sacepums
Ātrā kefīra-mannas kūka ar aprikožu džemu
Rikotas sacepums ar mannu, rozīnēm un citrona miziņu
Mannas kūka ar apelsīnu sīrupu
Beramā ābolkūka 'Četras glāzes'
Biezpiena - mannas sacepums
Ātrais biezpiena sacepums ar mannu
Parastais biezpiena sacepums
Kefīra - ābolu kūka ar mannu
Garda kefīra - ābolu kūka ar mannu gardam našķim rudens noskaņās.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit