vistas gulašs mērce
Foto: Shutterstock
Mēneša izskaņā ne viens vien jūt, ka maciņš sarucis pavisam plāns. Ir skaidrs, ka nāksies krietni pafunktierēt, kādus pārtikas produktus izvēlēties un kādas maltītes gatavot, lai cienīgi sagaidītu algas dienu, neieslīgstot parādos. Labā ziņa ir tāda, ka mums ir lērums noderīgu padomu un izdevīgu recepšu taupības režīmam.

Tieši laika un ideju trūkums nereti izmisumā liek ķerties pie radikāliem līdzekļiem, steigā iemetot groziņā "roltonveidīgos" makaronus, pelmeņus vai zivju pirkstiņus, bet tā nebūt nav ne veselīgākā, ne arī lētākā izvēle.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!