Foto: Shutterstock
Ja pa ceļam no darba veikalā paķersi pāris bundžiņas tunča un makaronu paku, tad supergardas vakariņas varēsi "uzburt" pat mazāk nekā pusstundas laikā, beidzot pasludinot nedēļas nogali par atklātu un dodoties pelnītā atpūtā. Pārskati mūsu izvēlēto recepšu izlasi, lai noskaidrotu, kādus produktus vēl līdzās tuncim un pastai iekļaut iepirkumu sarakstā, lai ātri pagatavotu gardus salātus vai silto tunča mērci, ko pārliet makaroniem.

Kādu tunci izvēlēties dažādiem pastas ēdieniem


Tunci eļļā ieteicams izvēlēties receptēm, kur pievienotā eļļa netraucēs. Piemēram, makaronu salātiem, kuru mērce ir uz eļļas bāzes, šāda veida tuncis derēs lieliski, turklāt mērcei vari izmantot tieši eļļu no bundžiņas – ēdiens iegūs izteiktāku tunča garšu. Savukārt tunča mērcei, kurā pēcāk iemaisīt makaronus, vari izmantot gan eļļā, gan savā sulā konservētu zivi. Ja raugās no kaloriju skaita, tad konservēts tuncis savā sulā noteikti būs glaimojošāka izvēle figūrai. Pirms izmanto savā sulā konservētā tunča gabaliņus, nosmel lieko šķidrumu – to nav nepieciešams pievienot ēdienam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!