Kādu tunci izvēlēties dažādiem pastas ēdieniem
Tunci eļļā ieteicams izvēlēties receptēm, kur pievienotā eļļa netraucēs. Piemēram, makaronu salātiem, kuru mērce ir uz eļļas bāzes, šāda veida tuncis derēs lieliski, turklāt mērcei vari izmantot tieši eļļu no bundžiņas – ēdiens iegūs izteiktāku tunča garšu. Savukārt tunča mērcei, kurā pēcāk iemaisīt makaronus, vari izmantot gan eļļā, gan savā sulā konservētu zivi. Ja raugās no kaloriju skaita, tad konservēts tuncis savā sulā noteikti būs glaimojošāka izvēle figūrai. Pirms izmanto savā sulā konservētā tunča gabaliņus, nosmel lieko šķidrumu – to nav nepieciešams pievienot ēdienam.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit