Skaidrs, ka mamma novērtēs jebkurus pūliņus iepriecināšanas vārdā, taču kūka ir kas tāds, kas ikvienam saņēmējam radīs pacilājošu un svinīgu noskaņojumu, un tieši to mēs vēlamies Mātes dienā, vai ne?
Ja neesi tik pieredzējis biskvītu cepšanā un nevēlies visu vakaru ziedot kūkas cepšanai, izvēlies kādu no šīm receptēm, kurām cepeškrāsns ieslēgšana nemaz nav nepieciešama. Vai tā būtu siera, jogurta vai musa kūka, visās atliek vien samaisīt sastāvdaļas, uzbriedināt un izkausēt želatīnu, ieliet masu formā un sastindzināt saldo masu ledusskapī. Ja līdz šim esi vairījies gatavot kūkas ar želatīnu un vienmēr bail riskēt ar neizdošanos, noderīgu špikeri palūko šeit, kur atklāts būtiskākais, lai viss izdotos kā nākas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit