Saldās zupas pamatam visvienkāršākajā variantā var izmantot visas iespējamās sezonas ogas, sablendējot tās ar cukuru pēc garšas. Gardākam rezultātam pievieno arī šķipsnu kanēļa, pilīti vaniļas ekstrakta vai, piemēram, apelsīnu vai mandeļu esenci. Ja ir laiks un luste padarboties, tad vari ogas savārīt ķīselī, ko būs nepieciešams atdzesēt.
Ātrajā variantā saldās zupas pamatu papildini ar vijīgās putās sakultu saldo krējumu vai saldējuma bumbu (te atradīsi mājās gatavota plombīra recepti), bet čaklākie var izvārīt saldās klimpas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit