Veikalos ir nopērkami dažādi tortilju plāceņu veidi. Labākā izvēle būs pilngraudu tortiljas, jo tās organismam sniegs papildus šķiedrvielas, un līdz ar to arī arī ilgāku sāta sajūtu. Tortilju plāceņus var itin vienārši pagatavot arī mājas apstākļos. Kā tas darāms, stāstījām šajā rakstā.
Kā pildījuma veselīgo pamatu iesakām izmantot olbaltumvielas saturošus produktus, kas palīdzēs atjaunot muskuļus pēc kārtīga treniņa, turklāt dos enerģiju un ilgstošu sāta sajūtu. Izvēlies liesu gaļu (vistas, tītara, medījuma, teļa, liellopa) vai zivs fileju – labāk vārītu, tvaicētu vai grilētu (bez ādas!). Šim nolūkam veselīga uztura piekritēji parasti izvēlas fileju, bet dažādībai izmēģini ievīstīt tortiljā arī tvaicētas vai krāsnī uz folijas izceptas maltās gaļas bumbiņas. Tortiljām noderēs arī konservēts tuncis un olas – gan vārītas, gan omletē vai kultenī sakultas.