Ar burkāniem, spinātiem un pat saldo kartupeli: 14 sulīgas tortes un kūkas no dārza veltēm
Tasty
Esam pieraduši bietes, burkānus un spinātus izmantot tikai sāļajos ēdienos, bet velti. Laiks izmēģināt ko jaunu, jo dārza veltes lieliski iederas arī kūkās, tortēs, kēksiņos un citos saldajos cepienos, piešķirot kārumiem gan piesātinātu krāsu, gan īpaši sulīgu tekstūru. Lai tu varētu par to pārliecināties, izvēlējāmies 14 receptes no "Tasty" apcirkņiem - gan pavisam vienkāršas, kas būs spēkam pat iesācējiem, gan izsmalcinātas tortes, kas darīs godu pat pieredzējušiem konditoriem. Lai labi garšo!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit