Veģetārās pavārmākslas eksperte Dita Lase priecājas, ka ledusskapja saldētavas izmantojam arvien vairāk: "Saldēšanu mēs esam iemācījušies, malacīši! Man pat dažkārt liekas, ka cilvēki tagad saldē vairāk nekā vāra – ja galīgi vairs neko nevar iebāzt saldētavā, pat ar kāju pieminot, tad tikai ķeras pie vārīšanas un konservēšanas. Un tā ir ļoti laba tendence!"
Viena lieta ir visu samest saltētavā ziemai, cita lieta – atkausēt. Īpaši ar dārzeņiem reizēm gadās tā, ka atkausējot ir īsta ķēpa – viss labums iztek šķidrumā, un negribas pat klāt ķerties. Kādi ir saldēšanas knifi?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit