Kā un kur izvēlēties
Atklāti sakot, tāda viena un laba padoma, kā un kur izvēlēties labāko pīli cepetim, nav. Restorānu šefpavāriem ir savi, gadiem pārbaudīti piegādātāji. Pirkšana tieši no zemnieku saimniecības ir viens veids, bet cik no mums to paveiks? Tirgus un pat lielveikals arī ir pilnīgi sakarīgs pīles cepeša iegādes veids. Vienīgais jēdzīgais padoms, ko var dot nepieredzējušam pīles cepējam, ir: atcerēties, ka lielāks nav labāks. Ļoti liela pīle, ļoti iespējams, ir ilgi dzīvojusi pīle, cepetis būs pasauss. Visdrošāk izvēlēties 2-2,5kg smagu pīli, kas liecina, ka tā nav dzīvojusi mūžīgi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit