Patiesībā katra diena pirms Ziemassvētkiem tagad ir kā ģenerālmēģinājums svētku maltītei. Rozmarīna kartupelīši ir kas tāds, ko tiešām varētu ēst katru dienu (nu, kam figūra atļauj), turklāt tos ir diezgan vienkārši pagatavot. Ja zina dažus knifus, lai tie būtu zeltaini brūni, ar mazliet kraukšķīgu apvalciņu, un brīnišķīgi maigi, mīksti un sulīgi iekšpusē.
Reizēm liekas: tā nu gan nav nekāda lielā māksla – uzcept kartupeļus. Tomēr bieži pieļaujam kļūdas, no kurām ir vienkārši izvairīties.
KartupeļiRozmarīnsKartupeļu ēdieniCepti kartupeļiZiemassvētku ēdieniKrāsnī cepti dārzeņiCepeškrāsnī cepti ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit