Par to, vai falšo zaķi cept tikai no maltas cūkgaļas vai piejaukt klāt arī liellopa gaļu, domas dalās. Liellopa gaļa viena pati dudziem liekas par sausu, savukārt tīras cūkgaļas falšais zaķis mēdz stipri sarauties un iztecēt taukos. Dzirdēts par labu rezultātu, ja cūkgaļu sajauc ar tītara malto gaļu – zaķis labi tur formu, ir gana sulīgs un neiztek taukos.
Par pildījumu runājot, laikam nekas labāks par vārītu olu nav izdomāts. Šajā gadījumā gan liesāka gaļa, tātad, liellops, kas nejūk ārā ar garantiju, nodrošina labāku kompozīciju, kad zaķis gatavs griešanai šķēlēs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit