kokosu receptes
Foto: Shutterstock
No kokosriekstiem tapušos produktus ir vērts iekļaut savā virtuvē. Pirmkārt, tiem ir labs glabāšanas termiņš, un tie varēs gaidīt savu uznācienu, nesaskābstot tik ātri kā parastais piens. Otrkārt, tā ir iespēja izmēģināt jaunas receptes un atklāt jaunas garšas. Treškārt, kokosrieksta piens, sviests un krēms ir neaizstājami palīgi visiem, kas ir vegāni vai ar laktozes nepanesību.

Kokosriekstu piens


Šis produkts ir atvērts plašām sadarbības iespējām! Pikantas Āzijas zupas? Jā, lūdzu! Maigas ķirbju krēmzupas? Nav problēmu! Tumīgi un sātīgi smūtiji? Kokosriekstu piens ir ierindā! Sautējumi, putras, pienā sutināti graudaugi, sākot ar rīsiem, beidzot ar putraimiem? Kokoss nepacietīgi trinas pie katla! Dodiet tik tam iespēju! Faktiski kokosa pienu var pievienot visām receptēm, kur atrodi vārdu "piens". Protams, ka jārēķinās ar to, ka tam nebūs ierastā un neitrālā govs vai kazas piena garša, tas būs maigāks, saldāks un ar kokosa noti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!