makaroni ar sīpoliem
Foto: Shutterstock

Biezpiens nav gluži avokado – tik ātri un bez brīdinājuma tas nesabojājas. Bet iestāvēties gan mēdz, īpaši, ja noslēpies dziļāk ledusskapī. Un tad pienāk stadija, par kādu mēdz teikt: šitas drīz sāks runāt. Bet arī tādu biezpienu var likt lietā – tiesa, ja smaržo tikai skābeni, nevis šaušalīgi. Bet to jau katrs deguna īpašnieks pats var novērtēt.

Biezpiens, tātad, vairs nav pirmā un varbūt pat ne otrā labuma. Ko darīt? Skaidrs, ka pirmā doma, kas nāk prātā – jācep biezpiena plācenīši. Un tā nudien ir garda izvēle, jo biezpiena plācenīši ir ēdiens-leģenda, ēdiens, kas cilvēku pavada visu dzīvi. Un katru ieskābušu biezpienu, pieberot maķentiņ sodas, lai neitralizētu saskābumu, un pierīvējot citrona miziņu, var pārvērst par brīnišķīgiem plācenīšiem.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!