zilais siers un olīvas
Foto: Shutterstock
Kā iespējams ēst kaut ko tik smirdīgu kā zilo sieru? Un kā var izgudrot kaut ko tik pretīgu kā tvaicētus spinātus? Šādas un līdzīgas mistērijas mēs bērnībā katrs esam risinājuši, līdz pienāk brīdis, kuram agrāk būtu grūti noticēt. Brīvprātīgi, paši par savu naudu pērkam zilos sierus, restorānā niekojamies ar spinātu salātiem... Kurā brīdī garšas kārpiņas apmet kūleni?

Ēšanas gaume ar gadiem mainās, raksta portāls "Bon Appetit". Mēs visi veicam ceļojumu no saldās bērnības uz pieaugušā cilvēka dzīves garšu pikantērijām, savukārt sirmā vecumā vēlmes un garšas sajūtas atkal mainās.

Saldā bērnība

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!