Pildītas olas
Foto: Shutterstock
Krāsainā ola Lieldienās, protams, ir galvenā, un kas gan var būt lieliskāks, kā savu olu kaujās godam apdauzīto olu nolobīt, apbērt ar sāli (kas šogad ir īpaša veiksme) un apēst. Vienu. Nē, nu var jau ēst vairākas, bet, atklāti sakot, cik tad tādas plikas olas ar cietu, līdz zilganumam novārītu pasausu dzeltenumu var dabūt iekšā? Un vai vajag – ja eksistē tāds brīnumēdiens kā pildītas olas?

Pildītās olas ir klasika, kas vienmēr izdodas, tās var pagatavot ātrāk, tās nekad neapnīk, uz galda nemaina izskatu visas balles garumā. Lai gan ilgi jau nu gan pildītās olas uz galda stāvēt nemēdz! Ja nav sapildītas simts olu pusītes vai apmēram tā, pildītās olas pazūd ātri – ar visām ķilavām, lašiem, ikriem un ko nu vēl uz pildītajām olām mēdz likt.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!