Kišs, tarte, sāļais pīrāgs, sauc kā gribi, gards paliek gards!
Šim kulinārijas izstrādājumam ir izcila īpašība – tas vienlīdz gardi smeķē gan tikko no krāsns izvilkts, gan nedaudz padzisis. Tas labi remdē izsalkumu arī nākamajā dienā pēc pagatavošanas. Un, ja nu atgadījies tāds brīnums kā pāri palicis gabaliņš, tas lieliski ļaujas sasaldēties un gatavs ielīksmot izsalkušos arī pēc krietna laika!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPicas un karstmaizesPīrāgi un smalkmaizītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit