Vienmēr gatavs remdēt izsalkumu. Sāļā pīrāga 28 versijas
Foto: Shutterstock
Ja negribas stāvēt pie plīts neskaitāmas stundas, tad sāļais pīrāgs ir risinājums! Tā sagatavošana prasa maz laika, pārejo paveiks cepeškrāsns. Baudāms kā silts, tā auksts.

Kišs, tarte, sāļais pīrāgs, sauc kā gribi, gards paliek gards!

Šim kulinārijas izstrādājumam ir izcila īpašība – tas vienlīdz gardi smeķē gan tikko no krāsns izvilkts, gan nedaudz padzisis. Tas labi remdē izsalkumu arī nākamajā dienā pēc pagatavošanas. Un, ja nu atgadījies tāds brīnums kā pāri palicis gabaliņš, tas lieliski ļaujas sasaldēties un gatavs ielīksmot izsalkušos arī pēc krietna laika!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!