Jāņu nedēļas nogales superēdieni: spirdzinošas, sātīgas un latviskas garšas
Foto: Shutterstock
Kā teiktu "Skroderdienu" Kārlēns pēc zaļās krūzes tukšošanas Jāņu naktī: "Mēs vakar tā drusku... Un nu ir tā drusku..." Spirdzinājumu karstā Jāņu dienā vajag ikvienam. Te būs dažas idejas, lai no no tā, kas ledusskapī un pieliekamajā, varētu sariktēt spirdzinošas un gardas Jāņu pusdienas un visu šo nedēļas nogali pavadīt jaukā laiskumā, gardi un priecīgi!

Mamma Zupa

Zupa, kā zināms ir visu ēdienu mamma, jo kas gan cits spēj tā nomierināt, iepriecināt, sasildīt nosalušas kājas, salabot saplīsušas sirdis un vispār – vienkārši būt uz galda priekos un bēdās. Runājot par tām bēdām – pēc lielas ēšanas vai dzeršanas pats jau esi tīri lustīgs, bet kuņgītim bēda. Tad silta, mierinoša vistas zupiņa sagurušam kuņģītim pati labākā – varbūt vēl kausētu sieru un prāvāku gabalu čili klāt, kas strādā kā maza pātadziņa, sak, dārgais kuņģi mosties, celies, strādā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!