Ziemeļa svētki saldētavā: no kafijas līdz mohito
Foto: Shutterstock
Ziemā pukstam, ka ledus nekūst, un sildāmies ar karstu tējas krūzi, bet vasarā ledu taisam paši un saldētavas atvilkne ar ledus rezervēm ir līdzvērtīga kondicionierim. Ledus arī jāprot pagatavot, un sasaldēt var ne tikai ūdeni!

Brīdī, kad termometra stabiņš kā tāds neatlaidīgs Everesta alpīnists, kāpj virs +30 grādu atzīmes, tad pieprasījums pēc ledus skrien tam līdzi! Viens brīdis, un veikalu saldētavas tukšojas ātrāk nekā ledus karstā saulē izkūst! Pirms vēl saldētavās sabāzta vasaras raža, aizpildi to ar ledus kubiņiem.

Ledus. Ledus klasiskais

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!