Vēl jau pat paši pirmie – baltie dzidrie – ir gardi un kraukšķīgi, bez lieka miltainuma, tā kā našķis ir ābols tāds pats, vēlams, tikko no koka! Bet gribas jau gribas vēl kaut ko garšīgu, kaut ko kraukšķīgu, kaut ko karstu no cepeškrāns, kaut ko saldu un sulīgu, kur iekosties... Ar noteikumu, ka viss notiek ātri!
Un ātri pagatavojamu ābolu laika našķu nudien ir kaudžu kaudzēm. Kaut vai pats vienkāršākais: āboli cepeškrāsnī. Te iespējamas visdažādākās variācijas. Daudziem mīļākā tā vienkāršākā – varbūt tāpēc, ka atgādina bērnību? Baltos dzidros vienkārši cepeškrāsnī izcep mīkstus – un tas notiek ātri – un tad, turot aiz kātiņa, karstus apvārta cukurā un ēd, cenšoties pārlieku neapsvilināt mēli. Bet gaidīt jau nav iespējams, vajag uzreiz un tieši tādus, karstus, tikko no cepeškrāsns nākušus!