Lasis, protams, ir klasika, bet nevajag aizmirst par tai līdzvērtīgo un reizēm pat maciņam draudzīgāko foreli, it īpaši, ja tā atpeldējusi aukstajā zivju vitrīnā brīdī, kad prātā iešāvies tik svarīgais jautājums "ko mēs šodien ēdīsim?". Var izcept veselu cepeškrāsnī, izfilēt un padarīt raibāku, uzlikt uz maizītēm vai izpeldināt kādā gardā zivju zupā – variantu ir daudz!
Ja izdevies tikt pie veselas foreles, kas vēl nav izfilēta, tad lieti noderēs šī te pamācība. Turklāt foreles galvu, asti un izgriezto vēdera daļu vari sasaldēt un izmantot zivju buljona pagatavošanai.
Kādas garšas sapārot ar foreli?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit