rāceņu un kāļu sacepums
Foto: Shutterstock
Dzelteni baltais sakņu pārītis nepelnīti mīņājas aiz virtuves sliekšņa. Veriet durvis plaši vaļā – gan kālim, gan rācenim pa spēkam lieli un gardi varoņdarbi katlā, bļodā un uz pannas.

Kas ir šīs rudens saknes, kam bieži nostaigājam garām tirgū un veikalā? Un pavasarī, pērkot sēklas, bieži neizvēlamies tās iekaisīt zemē? Taču vajag, ai kā vajag! Kālis un rācenis ir tādi lieli, milzīgi un izturīgi ziemas redīsi, lai piedod visi dārzkopji un agronomi! Taču nepareizi ar nebūs, kā redīss, tā kālis ir no krustziežu dzimtas.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!